top of page

Bruidskapsels.

Van Harte Gefeliciteerd!!!! U gaat trouwen, er staat een drukke tijd aan te komen. Er moet van alles geregeld worden, maar laten we met het belangrijkste beginnen.

De BRUID!!!!!!

Zou het niet fantastisch zijn dat alles gedaan word voor u!!! Dat kan qua uiterlijk allemaal bij Hair@LindasHome. Aan alle wensen kan voldaan worden, wilt u nog een extra touch-up na het aankleden, of wilt u een touch-up in de avond, altijd mogelijk. Dit word u allemaal persoonlijk uitgelegd als u voor een proef kapsel komt.

Hoe werkt het nou eigenlijk??

U maakt een afspraak voor een proefkapsel bij mij in de salon, daar word ongeveer ander half uur voor uitgetrokken. We bespreken uw jurk, uw wensen en de mogelijkheden. Dan proberen we het kapsel wat u heeft gekozen. Het is handig als uw de evt. accesoires of sluirer meenemt bij het proefkapsel. Ook een foto van de jurk is gewenst zodat ik een goed beeld kan krijgen. Vanzelf sprekend neemt u een vriendin, moeder of schoonmoeder mee bij het proefkapsel, voelt vertrouwd en zo komen we nog beter te weten wat uw perfecte bruidskapsel word. Van het proefkapsel maak ik foto's welke ik u mail zodat u thuis nogmaals kan genieten van het kapsel. De prijs van het uiteindelijke bruidskapsel kan ik bepalen aan de hand van de gegevens die zijn besproken tijdens het proefkapsel. De prijzen zitten in de meeste gevallen tussen de € 125 en € 250,00. Het proefkapsel word na afloop weer los gehaald omdat deze slechts gecreëerd is om uit te proberen en niet zo stevig is als het kapsel op de trouwdag. De vrijblijvende offerte mail ik u toe, en is één week geldig en tot die tijd blijft de trouw data vrij voor u. Indien u akkoord gaat ontvang ik graag een bevestiging van u.

Het proefkapsel kost € 50,00 en dient contant betaald te worden.

Het bruidskapsel is na akkoord van de aangeboden offerte incl. btw,bewerkings materiaal en standaard opsteek atributen en reiskosten, evt. parkeerkosten dienen ter plaatsen betaald te worden. Het bruidskapsel kunt u op de dag zelf afrekenen of 3 dagen van te voren overmaken aan Hair@LindasHome.

U kunt ook kiezen voor een proefkapsel sessie. Ook hiervoor maakt u een afspraak in de salon en er word ongeveer 2 en half uur voor uitgetrokken. De behandeling is zoals hierboven beschreven, alleen proberen we nu meerdere kapsels uit ( max 3) Ook hiervan worden foto's gemaakt en u toe gemailt. U kan thuis rustig kijken als u nog mocht twijfelen in uw keuze. Afhankelijk van uw keuze krijgt u direct de offerte toegemaild of uiterlijk 3 dagen na het doorgeven van uw keuze.

De kosten van de proefkapsel sessie is € 70,00 en dient contant betaald te worden.

U dient met schoon gewassen droog haar te komen zodat ik precies kan zien welk haartype u heeft en wij direct kunnen beginnen met uw proefkapsel.......

Locatie:

Globebloemlaan 51

3452 CG Vleuten

Telefoon: 030-8774337

Mobiel :06-27371757

Tijdens de behandeling kan ik niet altijd de telefoon aan nemen, stuur dan een smsje of een mail dan zal ik zo snel mogelijk antwoorden.

bottom of page