top of page

Hairextensions.

Hairextensions zijn niet meer weg te denken uit het huidige haar mode beeld. Ze worden niet alleen gebruikt voor verlengen, maar ook voor volume of bijzondere kleuren combinaties die prachtig op kleur blijven, een apparte lok of tijdelijk een a-symetrisch kapsel proberen, het is dus allemaal mogelijk met hairextensions.


Ik werk met meerdere merken extensions en kwaliteiten. Socap, Greath Hair, Balmain en Luxe hair uit het top sigment. Zowel in het goedkopere als in de luxe classe kan ik u vakkundig een metamorfose geven.

Het is tevens mogelijk om een garantie behandel pakket aan te schaffen, dit houd in dat er na 1 tot 2 weken na plaatsing een controlle afspraak is waarin ik kijk hoe de extensions er uit zien en of ze mooi bevestigd zitten. Evt. losse strengen worden gratis terug geplaatst, het verwijderen van de extensions is gratis. Een flacon 250ml Shampoo en 250ml Creme, een klein potje serum en een speciale extension borstel.

Zonder dit pakket is er geen garantie. Hair@LindasHome is altijd alleen aansprakelijk voor het geplaatste en niet voor het product, die ligt bij het merk van de extensions. Er word altijd om uw akkoord gevraagd voor aanvang van plaatsing en u stemt in met de handleiding voor gebruik en onderhoud van de extensions. Er word nooit geld retour gegeven.. Bij bestelling van het haar word altijd een aanbetaling van € 100,00 gevraagd welke komt te vervallen indien u annuleerd.

Matten, Double Hair en strip verlenging.

Ik werk met Balmain Double Hair en heb Luxe hair uit het top sigment, met beide is het mogelijk om voor één dag een metamorfose te hebben tot een paar weken. Ik plaats uitsluitend met clips of keratine bond bevestiging, dus niet met het vlechtje. Er zijn diverse diktes, lengtes en kleuren mogelijk. Maak een afspraak voor een gratis advies en offerte.

Killon complete haarverlenging.

Sinds februari 2013 is Hair@LindasHome officieel dealer van Killon haarverlengingen. Nieuw op de Nederlandse markt en nu al aan de top, een complete haar verlenging al vanaf

€ 79,95. u kunt op de site van Killon alle info over dit prachtige product vinden,

als u wilt voelen en proberen hoe makkelijk het aan te brengen is kan u bij mij een afspraak maken en bestellen u betaald dan uiteraard geen verzendkosten!!

Prijzen:     Per stuk

Socap 50 cm stijl € 3,50

Socap 50 cm wave € 3,75

Socap 50 cm curly € 5,00

Socap 60 cm stijl of wave € 4,25


Balmain 40 cm alle structuren €4,10

Balmain 45 cm alle stucturen € 4,60

Balmain 55/60 cm stijl € 5,25


Het Luxe hair 45 cm alle structuren € 4,60

Het Luxe hair 55/60 cm stijl of wave € 5,25


Balmain Double hair matten vanaf € 200,00

Luxe hair matten/stripverlenging vanaf € 70,00

 Killon extensions/ matten div structuren

en lengtes mogelijk.

syntetisch haar vanaf € 134,95

Remy haar vanaf € 179,95

Kijk ook voor de prijzen op http://www.killonbeauty.com.

Uw Link ook hier!!!!!!

Mail voor meer info.

bottom of page